2010. május 25., kedd

hát emberek kurvára sajnálom , h nem írok , de elcseszerintettem a gépem és ha fenn vagyok anyámén akkor kb negyed órám van mindent megcsinálni (ezt tanulásra értem , mivel anyám az csak kb akkor enged fel az övére...csak hiszi... : D )


na gyerekek íme egy tanács nektek amit már egy ideje tapasztalok a barátaim és más emberi lények mellett :

-1 . pont : A szerelem hülyeség!

köszönöm, én mostanság csöppet sem kérek belőle! kinek kell, az a sok álmatlan éjszaka, amikor azon töprengesz, hogy szeret-e? vagy hogy, hogyan mondjad el neki, és ha elmondod mit fog szólni.... igazán ezek nélkül is boldogulok. És tegyük fel ha elmondanám... ezzel veszélybe sodornám a barátságunkat, hiszen ha ő nem szeret viszont, akkor na bumm! mellesleg megjegyzem hogy aki szerelmes, nem látja tisztán a dolgokat.

-2 . pont: A szerelem veszélyes! kicsim... az a sok büdös rózsaszín felhő ... a tájékozódás= a nullával

amikor szerelmes az ember, a rózsaszín köd miatt nem látja a dolgok VALÓS oldalát. képes olyasmit beképzelni magának, ami NEM igaz! hiába mondják, hogy nem így van, én látom a barátnőimen. hiszen amikor Ő megjelenik, tőlük kirobbanhat a III. Világháború nem érdekli őket... és ha egyszer tényleg megtörténik, és ők épp romantikáznak?! akkor nekik annyi...kampec...vége... :S

-3 . pont: A szerelem barátságokat tesz tönkre! válassz. aki eddig mindig melletted állt , vagy az állítólagos igazi ...

vegyünk csak egy egyszerű random példát. ugyan az a srác tetszik neked, és a barátnődnek. te lemondasz róla? és a barátnőd? így egymás torkának estek, és abból nem sülhet ki semmi jó... akkor ugye ezt így nem kell tovább magyaráznom...

-4 . pont: a szerelem hülyévé tesz! ez még nem a legrosszabb dolog. jó érzés igen. de amikor már átléptünk a szánalom küszöbén?

a felhők felett lebegsz , mindenen nevetsz , úgy érzed tied a világ... úgy gondolod nincs nálad szerencsésebb ezen a földön ! másrészt mikor belenézel a mély barna szemeibe, elveszel bennük, remegni kezd a térded, és ezt csak fokozza amikor megborzolja a haját és előveszi a legcsábosabb mosolyát ...

-5 . pont: a szerelem betegség! édes méreg ...

még hozzá egy elég undok fajta! ez elől nincs menekvés, és akkor csap le rád, amikor nem vársz rá. amikor látod a gyomrodban pillangók kezdenek el repkedni, egészen addig, amíg már levegőt se kapsz... és a végén már a niagara vízesésen kevesebb víz folyik le könyörgöm , mint a drága szemedből. ):

tudod a szerelem ellen nem lehet védekezni . nem találunk a boltokban oltást vagy gyógyszert erre , pedig azt hiszem sokkal egyszerűbb lenne minden . furcsa érzés. különbező emberek különböző furcsa módon mutatják ki ... igazán nagyon csúcs szuper király dolog tud lenni. csak egyszer aztán mindennek vége van.


én... még gondolkoztam ezen . és azt hiszem ezek után annyi rosszat írtam , h most azt hiszem egy kis kiegészítésre szorulnak ezek a sorok. csak kicsit mérges voltam emberekre és össze voltam zavarodva sok mindennel kapcsolatban . de nem jó dolog az élet savanyúbb oldalát szemlélni sokáig.

-1 . pont: a szerelem hülyeség:

egészen addig amíg meg nem ismered azt az embert aki miatt érdemes ébren lenned és megkockáztatni az eddigi dolgokat .

-2 . pont: a szerelem veszélyes:

hiszen elvakít... csak a szépet látjuk a másikban , és nem tudunk rá semmi miatt haragudni...

-3 . pont: a szerelem fölösleges:

volt... amíg meg nem ismerted Őt!

-4 . pont: a szerelem hülyévé tesz :

amikor meglátlak, amikor hozzám szólsz, és amikor rám mosolyogsz, úgy érzem elájulok... hát mi ez, ha nem hülyeség?!

-5 . pont: a szerelem betegség :

és rájöttem hogy a legszebb...

és végül... a szerelem ellen nem lehet védekezni!

és nem is akarok. mert ha még igaz is, hogy néha fájdalmat okoz, örök emlékek maradnak azok a pillanatok amit veled töltök.




Na hát ennyi volt mára . megpróbálok majd kicsit gyakrabban írni.
puszi.domi.[:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése