2010. június 3., csütörtök

sziasztok(:
őő. jó volt a napom nagyon. de egyrészt nincs most kedvem leírni :D
másrészt meg tök hosszú meg esemény dús volt szóval majd inkább egy későbbiben beszámolok róla. inkább most valami másról. itt van másodunoka tesóm és tök jól lehet vele dumálni meg nagyon jófej: D. 16 . és mindent tud : Dnagyon szeretem (L) . mindenkinek ilyen uncsi tesót kívánok(:

kicsit lelombozó tanács mára . tőlem és uncsi tesómtól összehozott . : D aki igazából élet happy , de itt nem nagyon látszik ez meg :

nem igazán van olyan , hogy csoda. kurvára nincs, és ideje lenne kurvára rájönnöm.vagy ha van akkor is csak a képzeletünkben , és igazából mindent magunknak köszönhetünk. mert tényleg nincs. a filmekből látott dolgok közül maximum az a valós, hogy irtó nagyot tudsz szopni.
lehet kemény vagy, lehet lefosod, de rájössz a végén hogy rohadtul nincs olyan srác vagy lány aki visszafut és megcsókol, nincsen kurvára olyan ami igazán igazi és őszinte. ha nem hiszed el akkor hazudsz magadnak.
plussz:
értsd meg hogy ha elfutni nem lehet akkor magadon kell változtatnod.

igazából mára csak ennyit akartam. és hát lassan ideje lenne gondolkodnom is mielőtt csinálok valamit xD. de ez sztem mindenkivel így van
domi(: & tomi(L)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése