2010. április 17., szombat

hmm.: D

hajajj.: D tegnapi nap.:'D kicsit jó volt.:D 5 órám volt de ebből 3 volt megtartva. 3ig bentvoltunk suliba kipingáltuk a szekrényt meg beszélgettünk. aztán jött lucaus.(: hazamentünk lepakoltunk aztán aréna.:D rajmit nem láttuk.=( de viszont összefutottunk dórival és csongival.:O meg 2 angol [iszonyat helyes] srác odajött és beszélgettünk. a nagy angol tudásunkal kicsit se volt gáz.:'DD aztán még mentünk moziba és luca kiment wc-re és nem tudott visszajönni.:'DD olyan szerencsétlen. aztán kb így fél órát nem látott a filmből.: D meg kerestük bencééket mert úgy volt,h tescoba lesznek és számháborúznak.:D de aztán végül nem jöttek. itthon csináltunk képeket. hát valami iszonyat félelmetesek lettek.:'DDD meg azért elvoltunk.:'D kicsit jó volt.:D ma meg luca apja felkeltett fél 10kor.-.- aztán persze már nem tudtunk nagyon visszaaludni.:D ja és elutazunk 2en (7en) angliába.:'DD törpével együtt.:'D najó ennyi elég is.:D pusziii. pannaus.(:


na , hát péntek. órákról nem tok sok mindent mondani , mert kb u.a. mint általában . média u.a. halál uncsi .
mai nap tanulsága: semmi se hozz be suliba ami valamennyire is értékes. ha ott hagyod valahol tök véletlenül is akkor annak 100 , h annyi.
mai napon amit nagyon nem vágok: mért nyalunk vagy csak jópofizunk azzal az emberrel akit utálunk? mert ok , h elviseljük , de az , h közben folyton vele lógunk aztán nyomjuk a dumát , h mennyire rühelljük .utolsó lépésként pedig kilökjük az utáltunk legjobb barátnőjét a helyéről , de úgy , h aztán az hozzá sem szól kb , magasról leszarja.
na , hát péntek. ennyi.
domi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése