2010. június 5., szombat

Élet.
az a gond az élettel, hogy minden változik...kapcsolatok mennek tönkre, barátságok szakadnak szét. vannak akik nem igen foglalkoznak mások érzéseivel, valakik viszont többet mint kéne. ha nincs barátod az még elviselhető, de ha a barátnőd veszted el az 1000-szer rosszabb...

" az élet egy kurva játék, kurva jó grafikával. Minden egyes nap egy újabb szint. És soha nem tudhatod melyik az utolsó "

...az élet értelme. senki se tudja , de mégis próbálja elérni azt amiről azt gondolja. reménytelen próbálkozások. de amikor megvan... akkor szembe kell néznünk az élet nagy problémáival. az életünket nem éljük, az élet az ami megtörténik velünk , miközben mi azzal vagyunk elfoglalva , h egyéb terveket szövögetünk .
..
...az élet kemény. álmokra talán ezért is van szükségünk...
...az élet nehéz. az emberek egymásra vannak utalva . és amikor megtalálod a megfelelő embereket azok a barátok.(: ők azok akik segítenek neked túlélni az életet. miattuk érzel , ők adják neked a szeretetet , fájdalmat , bánatot , gonoszságot , szerelmet stb. érzelmeket. és amikor velük sikerült végigküzdened az életedet...
...jön a halál. és mindent elvesz amid eddig volt.minden semmivé válik .nem lesz semmi. semmi más. csak az emlék(: . ami örökké élni fog mindenkiben , aki egy kicsit is képes volt már élni e világban.
az élet utazás. és én szeretek élni. és ezt nektek köszönhetem (: (akikről szó van , azok biztos tudják magukról.)
peace.out.domi(:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése